Detalii
Last Updated:  iul. 10, 2024
Status:  Selling
Categorie:  Villa
Plata*:  114.000 €
Descriere

Case de oraș cu 4 dormitoare în DAMAC Hills 2

Descoperă Violet, o oază urbană înfloritoare situată în cadrul DAMAC Hills 2, cea mai tranzacționată comunitate din Dubai. Aici, casele de oraș moderne cu 4 dormitoare sunt proiectate pentru a îmbina eleganța cu practicitatea, inspirându-se din nuanțele delicate și frumusețea serenă a florii de violetă. Aceste proprietăți reprezintă o oportunitate excelentă de investiție în sectorul de Imobiliare-Dubai.

Fiecare reședință din Violet oferă o fuziune armonioasă de sofisticare și funcționalitate. În interior, spațiile generoase sunt completate de o conexiune perfectă cu exteriorul, având grădini private extinse la parter și spații versatile pe acoperiș care satisfac nevoile fiecărei familii. Aceste case sunt ideale pentru achiziție de către cei ce caută vile elegante și funcționale în Dubai.

Situat în cadrul DAMAC Hills 2, rezidenții din Violet se bucură de acces la o gamă variată de facilități de clasă mondială. Fie că este vorba de răcorire la piscina cu valuri din Water Town sau de activități în aer liber la Sports Town, există ceva pentru toată lumea. Refugii liniștite precum grădina zen și ferma de animale oferă momente de liniște, în timp ce atmosfera vibrantă a comunității asigură că întotdeauna există ceva nou de explorat. Violet promite un stil de viață unde luxul se întâlnește cu relaxarea în armonie perfectă. Fie că te relaxezi în oaza ta de grădină privată sau explorezi comunitatea animată din jurul tău, fiecare zi la Violet este o oportunitate de a îmbrățișa o viață vibrantă.

Comunitatea

DAMAC Hills 2 este o comunitate ecologică rafinată din Dubai care exemplifică traiul luxos. Oferind o gamă variată de proprietăți elegante, inclusiv vile, case de oraș și apartamente, aceasta oferă o evadare serenă pentru cei care caută sofisticare și o investiție solidă în Imobiliare-Dubai. Explorează trei orașe unice - Down Town, Sports Town și Water Town - fiecare oferind facilități premium precum piste de ciclism și jogging, piscine, terenuri de tenis și baschet, terenuri de cricket și spații verzi luxuriante pentru activități recreative.

Facilități și avantaje

O viață plină de experiențe
- Plaja Malibu
- Râul leneș
- Lac de navigație
- Parc de paintball
- Facilități sportive
- Zone de BBQ
- Grădina Zen
- Ferma de animale
- Cinema în aer liber

Această ofertă este perfectă pentru cei interesați de achiziție de vile și case de oraș moderne în Dubai, asigurând o investiție excelentă în sectorul Imobiliare-Dubai.


Dotari

Parking

Piscina

Balcon

Gradina

Accepta animale

Spațiu de joacă

Spațiu amenajat pentru grătarPe harta

Madinat Hind 4 - Damac Hills - Dubai - United Arab EmiratesShare this project:

Contact