Detalii
Last Updated:  iul. 01, 2024
Status:  Selling
Categorie:  Apartment
Plata*:  38.400 €
Number of blocks:  2
Descriere

Ca urmare a succesului înregistrat de ELO și ELO 2, ELO 3 oferă o nouă oportunitate de a locui în cea mai căutată comunitate din Dubai. Amplasat în mijlocul naturii, ELO 3 promite liniște în cadrul unei comunități pline de viață.
ELO 3 apare ca o minune arhitecturală, cu forme grațioase și priveliști largi. Scufundați-vă într-o lume a petrecerii timpului liber și a bunăstării cu o piscină răcoritoare, facilități de gimnastică de ultimă generație și un teatru în aer liber încântător, toate meticulos create pentru a vă îmbunătăți stilul de viață. Aici, fiecare zi se desfășoară cu oportunități nelimitate pentru relaxare, recreere și experiențe semnificative. Bine ați venit la ELO 3, unde viața de lux atinge noi înălțimi.

Comunitatea

Imobiliare-Dubai vă prezintă comunitatea DAMAC Hills 2, o comunitate principală ecologică rafinată din Dubai, care întruchipează viața luxoasă. Oferind o gamă largă de proprietăți elegante, inclusiv vile, case și apartamente, aceasta oferă o evadare senină pentru cei care, caută rafinamentul.
Explorați trei orașe unice - Down Town, Sports Town și Water Town - fiecare oferind facilități premium, cum ar fi piste de ciclism și alergare, piscine, terenuri de tenis și baschet, terenuri de cricket și spații verzi luxuriante pentru activități recreative.

Facilități și avantaje

Un stil de viață de relaxare și recreere
- PISCINĂ
- GYM
- PERETE DE CĂȚĂRAT
- ZONA DE JOACĂ
- TEATRU ÎN AER LIBER
- PLAJA MALIBU
- PISCINĂ CU VALURI 
- SPLASH PAD
- RÂUL LAZY
- GRĂDINA ZEN
- JUNGLE GYM
- HEDGE MAZE
- PARC PENTRU CÂINI
- PISTĂ DE ALERGARE
- TERENURI DE SPORT
- ARENĂ DE PAINTBALL


Dotari

Parking

Piscina

Balcon

Gradina

Security

Sala de forta

Spalatorie

Accepta animale

Spa & Massage

Spațiu de joacă

Spațiu amenajat pentru grătar

Cocktail pubPe harta

Madinat Hind 4 - Damac Hills - Dubai - United Arab EmiratesShare this project:

Contact